Lampe Berger

Over dit merk

logo-lampe-berger

Apotheker Maurice Berger ontdekte in 1898 dat door verbranding van een door hem ontwikkelde vloeistof de vrijkomende moleculen de lucht zuiveren. Door dit principe onderscheidt Lampe Berger zich van alle luchtverfrissers die geuren verspreiden. Lampe Berger reinigt de lucht, alle andere luchtverfrissers mengen zich alleen met de lucht. Lampe Berger zuivert en geeft dan een geur af. Het resultaat: een zuivere en natuurlijke lucht.

De Brander
De katalytische brander is het belangrijkste onderdeel uit de lamp, deze bereikt uiterst hoge temperaturen tijdens het gebruik. De catalytische ontbranding vindt plaats in deze brander.
De brander maakt het mogelijk de moleculen te vernietigen van de onaangename geur van tabakslucht, kooklucht en andere luchtjes binnenshuis. Het roept ook een halt toe aan de verspreiding van bacteriën (waarvan de effectiviteit door een laboratorium is vastgesteld).
De werking onderscheidt zich dus van de traditionele luchtverfrissers, die een geur afgeven welke de andere geurtjes moeten overheersen. Lampe Berger zuivert eerst en geeft dan eventueel een geur af. Resultaat: een zuivere natuurlijke lucht.

De Parfums
De gehele parfumcollectie van Lampe Berger bestaat uit 90% Isopropyl alcohol, een klein percentage natuurlijke essentiële olie en een klein percentage water. De samenstelling is geheim om namaak te voorkomen.
De ingrediënten van de huisparfums moeten voldoen aan specifieke, interne normen die strenger zijn dan die van Europese en Amerikaanse farmacopees en de IFRA (International Fragrance Association).

 

Categorie
Kado's & Accessoires
Tags
Kado's & Accessoires